Zabos-banános muffin

Hozzávalók:

  • 2,5 bögre zabpehely
  • 170 g natúr joghurt/kefír/tejszín
  • 2 db tojás
  • 3/4 bögre cukor
  • 1 cs sütőpor
  • 1 csapott tk szódabikarbóna
  • 2 db érett banán
  • 50 g étcsokoládé (elhagyható)
  • Elkészítés:

    A sütőt melegítsük 200 fokra, készítsük elő a muffin formákat. A banánt és a csokoládét daraboljuk fel. A hozzávalókat (a csoki kivételével) turmixoljuk össze. A masszát öntsük a formákba, szórjuk meg csokidarabokkal. 10-20 perc alatt készre sülnek (végezzünk tűpróbát!).

    Reklámok

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s