Gyümölcsös kifli felfújt


Hozzávalók:

  • 4-6 db kifli (mérettől függően)
  • 200 g bogyós gyümölcs (friss vagy mirelit)
  • 200 g szobahőmérsékletű natúr krémsajt
  • 2/3 bögre cukor
  • 2 tojás
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 1 bögre tej
  • Elkészítés:

    Karikázzuk fel a kiflit és a gyümölcsökkel együtt tegyük egy kis tepsibe. A többi hozzávalót – a tej kivételével – keverjük homogénre, majd folyamatos keverés mellett, lassan adjuk hozzá a tejet. Oszlassuk el a tepsiben, és hagyjuk állni 20 percig. Előmelegített sütőben süssük aranybarnára kb. 20-30 perc alatt. Ha túl gyorsan pirul, fedjük le alufóliával. Melegen, porcukorral megszórva tálaljuk.

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s