Kaszinó tojás

Hozzávalók:

  • 10 db tojás
  • 2 ek majonéz
  • 1 ek mustár
  • petrezselyem
  • 130 g tejföl
  • só, bors
  • őrölt pirospaprika (elhagyható)
  • Elkészítés:

    A tojásokat sós vízben kb. 15 perc alatt főzzük meg, majd hideg vízzel hűtsük ki. Pucolás után hosszában vágjuk félbe őket és óvatosan vegyük ki a sárgájukat. Egy tálban keverjük el a tejföllel, majd dolgozzuk bele a mustárt, majonézt és a fűszereket is. A keveréket töltsük vissza a fehérjékbe. Pirospaprikával meghintve, salátával vagy pirítóssal tálaljuk.

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s