Almás rántotta

Hozzávalók (1 főre):

  • 1 db nagyobb alma
  • 2 tojás
  • 1 dl tej
  • 1 ek cukor
  • fahéjas porcukor
  • Elkészítés:

    A megtisztított almát reszeljük le, és kevés olajon melegítsük pár percig. Közben keverjük össze a tojást a tejjel és a cukorral. Az egyveleget öntsük az almára, és melegítsük addig, míg rántotta állaga nem lesz. Fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s