Epres-ribizlis csoda


Hozzávalók:

  • 25 dkg szamóca
  • 25 dkg ribizli
  • 20 dkg babapiskóta (kb. 25-30 db)
  • 400-500 g tejföl vagy joghurt
  • 4 dl habtejszín
  • 1 cs vaníliás cukor
  • Elkészítés:

    A tejfölt, tejszínt és cukrot keverjük homogénre (ha szükséges, adjunk hozzá még több cukrot). Az epret vágjuk kisebb szeletekre vagy kockákra. Az edényben, amiben tálalni szeretnénk rétegezzük a hozzávalókat: az aljára a tejfölös massza, bele a babapiskóta, rá a gyümölcs, majd megint a tejfölös massza… amíg minden el nem fogy. Ezután fedjük le és tegyük a hűtőbe legalább 8 órára.

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s