Rántott tojás


Hozzávalók (2 főre):

4+2 tojás
2 ek fűszeres sajtkrém
só, bors
1 kk mustár
liszt és zsemlemorzsa a panírozáshoz

Elkészítés:

A 4 tojást megfőzzük, kihűtjük, megpucoljuk és hosszában félbevágjuk. A sárgájákat kiszedjük és összekeverjük a fűszeres sajtkrémmel (itt paradicsomos-bazsalikomossal) és a mustárral.

Visszatöltjük a tojásfehérjékbe.

Lisztbe, tojásba és morzsába, majd újra tojásba és morzsába forgatva bepanírozzuk őket.

Olajban kisütjük őket. Salátával és kefires öntettel (1 pohár kefír + 5 dkg sós napraforgómag + bors) tálaljuk.

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s