Grízgombóc (daragaluska)


Hozzávalók:

  • 1 tojás
  • só, bors
  • 4-5 ek búzadara
  • Elkészítés:

    A tojást villával jó habosra verjük egy kis tálban csipet sóval. Őrölt borssal fűszerezzük, és annyi darát keverünk hozzá, hogy tejföl sűrűségű legyen. Kb. 5 percig pihentetjük, majd kiskanállal galuskákat szaggatunk a forrdogáló levesbe. Tovább főzzük kb. 5-10 percig, amíg a galuskák többszörösükre nőnek, majd rövidesen tálalhatjuk.

    Ehhez ajánlott: Zöldségleves, Húsleves

    Reklámok

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s