Tojásos zabkása

Hozzávalók (1 főre):

  • 1/2 bögre zabpehely
  • só, bors
  • 1 db nagy tojás
  • reszelt sajt
  • 1 ek metélőhagyma
  • Elkészítés:

    A zabpelyhet öntsük fel annyi vízzel, amennyi ellepi, sózzuk meg (itt vegyük figyelembe a sajt sósságát!), majd főzzük készre. Közben készítsünk lágy sárgájú tükörtojást. Sózzuk, borsozzuk. Tálaláskor tegyük a tojást a kására, szórjuk meg reszelt sajttal és metélőhagymával.

    Megjegyzés: Más zöldséget is használhatunk, ha éppen az van otthon.

    Reklámok

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s