Sajtos nokedli


Hozzávalók:

  • 4 tojásból nokedli
  • 40 dkg sajt (többféle)
  • 12 dkg vaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • só, bors
  • Elkészítés:

    A sajtokat kockázzuk fel. Egy nagy, tapadásmentes serpenyőben olvasszuk fel a vajat, tegyük bele a leszűrt nokedlit, sózzuk meg, keverjük el a sajtok felével. Vegyük alacsonyabb lángra.

    Aprítsuk fel a hagymát, olajon pirítsuk aranybarnára. Sózzuk meg. Mostanra megolvadt a sajt a nokedlin, ezért forgassuk alulra, majd adjuk hozzá a többi sajtot.

    Tisztítsuk meg és aprítsuk fel a petrezselymet. Pár perc múlva újra forgassuk át a nokedlit. Egyenletesen oszlassuk el a tetején a hagymát, szórjuk meg petrezselyemmel. Borsozzuk meg, és már tálalható is.

    Ehhez ajánlott: Nokedli (az átmosásig készítsük csak el)

    Reklámok

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s