Hagymaleves


Hozzávalók:

  • 5 fej vöröshagyma
  • 1-1,2 l zöldség alaplé
  • 5 dl tejszín
  • reszelt sajt
  • pirított kenyér
  • Elkészítés:

    Karikázzuk vékonyra a hagymát, majd pirítsuk le egy kevés olajon. Öntsük fel az alaplével és forraljuk fel. Ezután folyamatos keverés mellett adjuk hozzá a tejszínt, és forraljunk rajta egyet. Reszelt sajttal és pirított kenyérkockával vagy chapatival tálaljuk.

    Ehhez ajánlott: Chapati

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s