Chapati

Hozzávalók (10-12 db-hoz):

  • 2 bögre liszt
  • 1 tk só
  • 1 ek olaj
  • 3/4 bögre langyos víz
  • vaj a tálaláshoz
  • Elkészítés:

    A hozzávalókat összedolgozzuk és 30 percig állni hagyjuk. A tésztát 10-12 részre szedjük, és enyhén lisztezett deszkán kinyújtjuk. Serpenyőben aranybarnára sütjük. Még forrón megkenjük vajjal.

    Ehhez ajánlott: Hagymaleves

    Reklámok

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s