Narancsos répaleves

Hozzávalók:

  • 20 dkg sárgarépa
  • 6 dl frissen facsart narancslé
  • cukor
  • Elkészítés:

    A répát megtisztítjuk, lereszeljük, sózzuk és cukrozzuk, majd állni hagyjuk. Közben kifacsarjuk a narancsokat, a levét a répához öntjük. Összeturmixoljuk, majd átszűrve tálalható is.

    Megjegyzés: Feldobhatjuk gyömbér darabokkal vagy zöld citrom héjjal.

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s