Hideg görögdinnye-paradicsom krémleves


Hozzávalók:

  • 1/2 kisebb görögdinnye
  • 1-2 paradicsom
  • 1 chilipaprika
  • mentalevél
  • 1/2 citrom leve
  • bazsalikom
  • petrezselyem
  • kakukkfű
  • só, bors
  • olívaolaj
  • rozskenyér
  • Elkészítés:

    A lehűtött dinnyét kimagozzuk, húsát kikaparjuk, s levével együtt egy nagyobb tálba öntjük. Hozzáadjuk az aprított paradicsomot, chilipaprikát és fűszereket. Botmixerrel habosra keverjük. Hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. Tálaláskor bazsalikommal és pirított kenyérkockákkal díszítjük, és meglocsoljuk a citromos olívaolajjal.

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s