Pásztortarhonya


Hozzávalók:

  • 40 dkg tarhonya
  • 1 fej közepes hagyma
  • 2 közepes krumpli
  • 10-20 dkg kolbász vagy sonka
  • őrölt pirospaprika
  • só, bors
  • petrezselyem
  • Elkészítés:

    A hagymát és a krumplit felaprítjuk, a kolbászt felkarikázzuk. A hagymát megdinszteljük, megszórjuk pirospaprikával. Hozzáadjuk a tarhonyát és lepirítjuk. Ha szükséges, hozzáöntünk egy kis vizet, hogy ne égjen le. Ezután felöntjük annyi vízzel, hogy kétujjnyira ellepje. Mellétesszük a krumplit és a kolbászt. Sózzuk, borsozzuk. Lefedve készrefőzzük, a végén meghintjük petrezselyemmel. Ha szükséges, utóízesítünk. Savanyúsággal tálaljuk.

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s