Áfonyás pite

Hozzávalók:

  • 3 tojás
  • 1 3/4 bögre cukor
  • 3/4 bögre puha vaj
  • 1 tk vanília
  • 2 bögre liszt
  • 34 dkg áfonya (vagy más bogyós gyümölcs)
  • Elkészítés:

    A tojást a cukorral szalagosra verjük. Adjuk hozzá a vajat és vaníliát és verjük további két percig. Ezután keverjük bele a lisztet is, majd a bogyókat óvatosan forgassuk a masszába. Tegyük kivajazott tepsibe, és előmelegített sütőben süssük 40-50 percig, míg aranybarna nem lesz. Szeletelés előtt hagyjuk kihűlni.

    Reklámok

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s