Corn dog


Hozzávalók (12-14 db-hoz):

  • 1 bögre liszt
  • 1 bögre kukoricaliszt
  • 1 cs sütőpor
  • 1 tk só
  • 1 kk cukor
  • 1 kk őrölt feketebors
  • 1 tojás
  • 1,25 bögre tej
  • 12-14 db virsli
  • liszt, olaj
  • 6-7 db húrkapálca
  • Elkészítés:

    A liszteket, sütőport, cukrot, sót és borsot keverjük össze. Adjuk hozzá a tojást és folyamatos keverés mellett, lassan a tejet is. Addig keverjük, míg homogén, palacsinta tészta állagú nem lesz. Hevítsük fel az olajat. A virsliket hempergessük lisztbe, szúrjuk őket a félbetört pálcikára. A bundát egy magas, keskeny edénybe töltjük, majd belelógatjuk a felszúrt virsliket. Ezután hármasával-négyesével kb. 3 perc alatt kisütjük őket. Mikor feljönnek az olaj tetejére, akkor készültek el.

    Reklámok

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s