Bográcsgulyás


Hozzávalók:

  • 1 kg marhahús
  • 1 kg burgonya
  • 2 vöröshagyma
  • 4-5 sárgarépa
  • 2 paradicsom
  • őrölt pirospaprika
  • 2 l víz
  • Elkészítés:

    A zöldségeket és a húst megtisztítjuk, felaprítjuk. A hagymát lepirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, majd kicsit később a húst. Picit lepirítjuk, majd felöntjük vízzel, megsózzuk. Miután felforrt, egyenletes tűzön tovább főzzük. Mikor a hús majdnem puha, hozzáadjuk a krumplit, paradicsomot és a répát is. Mikor elkészült megkóstoljuk, és ha szükséges adunk még hozzá sót és paprikát.

    Megjegyzés: Önthetünk bele pár deci vörösbort is a vízzel együtt.

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s