Tonhalas tészta

tonhalas tészta

Hozzávalók:

  • 50 dkg durumtészta
  • 1 fej vöröshagyma
  • 350-400 g olajos tonhalkonzerv
  • 4 dl tejszín
  • só, bors
  • szerecsendió
  • reszelt sajt
  • Elkészítés:

    Amíg a tészta megfő, elkészítjük a tonhalas szószt. Az apróra vágott hagymát a tonhalról leszűrt olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a halat, átmelegítjük és felöntjük tejszínnel. Ízlés szerint fűszerezzük és pár percig rotyogtatjuk. Összekeverjük a leszűrt tésztával és megszórjuk reszelt sajttal.

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s