Kakaós piskóta (tojás nélkül)

Hozzávalók:

  • 35 dkg liszt
  • 1 cs sütőpor
  • 20 dkg cukor
  • 4 ek holland kakaópor
  • 5 dl tej
  • Elkészítés:

    Egy tepsit kivajazunk, kilisztezünk. Előmelegítjük a sütőt. A hozzákalókat összedolgozzuk, a tepsibe öntjük, majd kb. 30 perc alatt megsütjük. Felhasználhatjuk más süteményhez alapnak, vagy kínálhatjuk lekvárral, gyümölcsös vagy kapros túróval.

    Megjegyzés: Több napig is puha marad.

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s