Pirított tészta


Hozzávalók:

  • 50 dkg tészta
  • só, bors
  • koriander
  • 1 kk csípős paprikakrém
  • 150-200 g csalamádé
  • 1-2 sárgarépa
  • Elkészítés:

    Pirítsuk meg a tésztát egy kevés olajon, majd öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje. Sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg korianderrel. Pároljuk 10 percig, majd keverjük bele a csípős paprikát, savanyúságot és a felkarikázott répát. Főzzük addig, míg a leve el nem párolog.

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s