Epres polenta

Hozzávalók:

  • 20 dkg szamóca
  • 10 dkg vaj
  • 10 dkg cukor
  • 10 dkg kukoricadara
  • 2 tojás
  • 1 ek liszt
  • 1 citrom héja
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 1/2 tk sütőpor (elhagyható)
  • Elkészítés:

    A vajat keverjük habosra a cukrokkal. Adjuk hozzá a lisztet, tojást és darát. Óvatosan keverjük a tésztába a kettévágott szamócát, majd öntsük kivajazott, kilisztezett formába. Kb. 40 percig süssük, majd hagyjuk kihűlni.

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s