Pörkölt és paprikás csirke


Hozzávalók:

  • vöröshagyma
  • hús
  • só, bors
  • őrölt pirospaprika
  • Elkészítés:

    Lepirítjuk a hagymát, megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a húst, amivel összeforgatjuk. Felöntjük annyi vízzel, amennyi levet szeretnénk neki, sózzuk-borsozzuk, majd fedő alatt megfőzzük. Tésztával vagy főzelékkel tálaljuk.

    Megjegyzés: Gazdagíthatjuk paradicsommal, zöld paprikával, csípős paprikakrémmel.

    Ehhez ajánlott: Galuska


    Paprikás csirke:

    Hozzávalók:

  • pörkölt
  • 170 g tejföl (kb. 2 dl)
  • 1 tk rétesliszt
  • Elkészítés:

    A tejfölt kikeverjük a liszttel, és a kész pörköltbe keverve 2-3 percig forraljuk.

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s