Tejszínes-mustáros csirke

Hozzávalók (2-3 főre):

  • 30-40 dkg csirkemellfilé
  • só, bors
  • 2 dl tejszín
  • 2 dl mustár
  • őrölt koriander ízlés szerint
  • Elkészítés:

    A húst daraboljuk fel, sózzuk-borsozzuk, majd kevés olajon pirítsuk át. Ezután takarjuk le – adjuk hozzá 1 dl vizet, ha szükséges – és pároljuk, amíg el nem fő a leve. Ezután süssük tovább, amíg puha nem lesz, majd adjuk hozzá a tejszínt, mustárt és koriandert. Keverjük el és forraljuk fel. Rizzsel tálaljuk.

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s