Shortbread

Hozzávalók:

  • 17,5 dkg nem túl kemény vaj
  • 7,5 dkg porcukor
  • 17,5 dkg finomliszt
  • 7,5 dkg kukoricaliszt
  • csipet só
  • Elkészítés:

    A hozzávalókat elmorzsoljuk a vajjal, majd tésztává gyúrjuk. Egy tortaformát vagy tepsit sütőpapírral kibélelünk és a tésztát belefektetjük, majd megszurkáljuk villával és alacsony hőfokon egy órát sütjük, míg aranysárga nem lesz.

    Reklámok

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s