Paradicsommártás

Hozzávalók:

  • 1 ek olaj
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 3 dl paradicsomlé
  • ízlés szerint: szurokfű, kakukkfű, bazsalikom, majoranna, zsálya, csombor
  • Elkészítés:

    A reszelt hagymát és zúzott fokhagymát az olajon megpároljuk, és felöntjük a paradicsomlével. Megsózzuk, fűszerezzük és pár percig főzzük. Ha szurokfüvet is teszünk bele, azt csak a végén adjuk hozzá, mert nem szabad főzni.

    Ehhez ajánlott: Pizzatészta

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s