Csokis-meggyes fagylalt


Hozzávalók:

  • 100 g étcsokoládé
  • 1-1,5 bögre magozott meggy
  • 1 dl tejszín
  • 3-4 ek tej
  • 4-5 ek cukor
  • Elkészítés:

    Vízgőz fölött olvasszuk fel a csokoládét, keverjük el tejszínnel, majd adjuk a meggyhez és cukorhoz. Turmixoljuk össze, ha kell keverjünk hozzá egy kis tejet. Tegyük a mélyhűtőbe pár órára.

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s