Borsófőzelék

Hozzávalók:

  • 2 dl tej
  • 2 dl víz
  • 400-600 g mirelit zöldborsó
  • só, bors
  • őrölt pirospaprika
  • petrezselyem
  • 2 dl tejszín
  • 2 ek rétesliszt
  • Elkészítés:

    Tejben-vízben megfőzzük a borsót. Ha kell, adunk még hozzá vizet. Ízlés szerint fűszerezzük. Amikor megfőtt, a tejszínt kikeverjük a liszttel és belekeverjük a főzelékbe. Felforraljuk és kész is.

    Itt a laktózmentes változat.

    Reklámok

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s