Sárgabarackos szelet

Hozzávalók:

  • 7 dkg vaj
  • 10 dkg porcukor
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 1 db tojás
  • 15 dkg finom liszt
  • 15 dkg graham liszt
  • 1 cs sütőpor
  • 2 dl tej
  • 1 kg sárgabarack
  • 10 dkg barna cukor
  • őrölt fahéj
  • Elkészítés:

    Az olvasztott vajat a por- és vaníliás cukorral, tojással habosra keverjük. A lisztet vegyítjük a sütőporral, majd a tejjel és tojásos masszával összekeverjük. Kivajazzuk a tepsit és belesimítjuk a keveréket.

    Megmossuk, félbevágjuk, kimagozzuk a barackot. Magházával felfelé, szorosan egymás mellé a tészta tetejére tesszük őket. Fahéjas barna cukorral megszórjuk és előmelegített sütőben kb. 20 percig vagy tűpróbáig sütjük.

    Reklámok

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s