Epres brownie


Hozzávalók:

  • 20 dkg finomliszt
  • 1/2 csomag sütőpor
  • 20 dkg vaj
  • 20 dkg étcsokoládé
  • 10 dkg cukor
  • 4 tojás
  • 50 dkg eper
  • Elkészítés:

    Gőz fölött megolvasztjuk a kockára vágott vajat és a csokoládét, kimérjük a lisztet, amihez hozzáadjuk a cukrot és a sütőport. A tojásokat felütjük egy tálba és elhabarjuk, majd a liszthez adjuk a csokoládés vajjal együtt. Óvatosan összekeverjük a darabolt eper egy részével, a másik felét a tepsi aljába rakjuk. Ezután a tepsibe öntjük és elegyengetjük a masszát. 200 fokon kb. 30 percig vagy tűpróbáig sütjük. Ne ijedjünk meg ha túl lágynak tűnik! Szeletelés előtt hagyjuk kihűlni.

    Megjegyzés: Szamóca helyett mehet bele más bogyós gyümölcs vagy csokipasztilla is.

    A receptért köszönet Mirelle-nek!

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s