Szamócalekvár

Hozzávalók:

  • 1 kg szamóca
  • 1/2 kg cukor

Elkészítés:

Az epret alaposan megtisztítjuk, lábasba tesszük, kicsit krumplinyomóval megtörjük, folytonos kavargatás mellett felforraljuk, majd 20 percig főzzük. Ezután hozzáadjuk a cukrot és megvárjuk, amíg felforr, és újabb 20 percig kavarjuk vigyázva, hogy le ne égjen.

Tartósítás.

Ehhez ajánlott: Epres papucs, SconeBukta

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s