Olivás-bazsalikomos-sajtos kence

Hozzávalók:

  • 225 g (kb. 1 bögre) lágyított (szobahőmérsékleten pihent) vagy 1-2 ek tejjel felvert krémsajt
  • 225 g feta sajt
  • 20 g (kb. 1/3 bögre) aprított friss bazsalikom
  • 1/4 bögre olíva olaj
  • 10-15 db magozott, felaprított olívabogyó
  • díszítéshez: őrölt paprika (elhagyható)
  • Elkészítés:

    Dolgozzuk össze a krémsajtot, a feta sajtot, a bazsalikomot és az olajat egy tálban. Keverjük bele az olívabogyókat is, majd simítsuk le a massza tetejét. Szitáljunk rá egy kevés olívaolajat, és díszítsük őrölt paprikával, bazsalikommal és/vagy olajbogyóval. Meleg bruschettával vagy pitacsipsszel tálaljuk.

    Ehhez ajánlott: Sült töltött zsemle

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s