Csirkés cézár saláta


Hozzávalók:

  • 40 dkg csirkemell
  • 1 nagy fej saláta
  • 2 szelet kenyér
  • 1,5 dl tejszín
  • 1 ek mustár
  • 1 tojássárgája
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor bazsalikom
  • olívaolaj
  • só, bors
  • oregánó
  • 5 dkg parmezán sajt
  • Elkészítés:

    A csirkemellet megtisztítjuk, felkockázzuk, majd fokhagymás-borsos-olajos pácban félretesszük. Ezután a tejszínből, mustárból, tojássárgájából és ízlés szerinti mennyiségű fűszerekből mártást készítünk, ami se nem híg, se nem sűrű.
    Felkockázzuk a salátát, sajtot és a kenyeret. Utóbbit olívaolajon megpirítjuk, majd az előző kettővel összekeverve félretesszük. A csirkét aranybarnára süssük és elkeverjük a salátával. Ráöntjük a mártást és már fogyasztható is.

    Reklámok

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s