Almás rakott csirke


Hozzávalók:

  • 60-70 dkg csirkemell filé
  • 5 dl tej
  • 20-25 dkg szeletelt bacon
  • 20 dkg sajt
  • 1-2 pohár tejföl
  • fokhagyma
  • 1 kg alma
  • Elkészítés:

    Felszeleteljük és besózzuk a csirkemellet, majd fokhagymás tejben áztatjuk úgy, hogy ellepje. A tepsi alját befedjük bacon szeletekkel. Meghámozzuk és felszeleteljük az almát. A sajtot is felszeleteljük. A tepsibe tesszük a húst, ráhalmozzuk az almákat, azokra meg a sajtot. Megkenjük tejföllel. A tetejére is bacon kerül. Kb. 1 órán át sütjük 180-200 fokon.

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s