Sárgabarackos-fahéjas hús


Hozzávalók:

  • pulykamell
  • só, bors
  • őrölt fahéj
  • szeletenként kb. 1 sárgabarack
  • sajt
  • Elkészítés:

    A kiklopfolt hússzeleteket sózzuk-borsozzuk és megszórjuk fahéjjal. Tűzálló tálba tesszük őket, tetejükre a félbeszedett barackokat rakjuk, majd megszórjuk sajttal. Előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sül. Rizzsel tálaljuk.

    Reklámok

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s