Balzsamecetes édesburgonya


Hozzávalók (2 főre):

  • 3-4 édesburgonya
  • 10-12 ek balzsamecet
  • 4-5 ek olívaolaj
  • 7-10 gerezd fokhagyma
  • színesbors
  • kakukkfű
  • 5-6 közepes lilahagyma felszeletelve
  • Elkészítés:

    A burgonyát vékony hasábokra vagy apró kockákra vágjuk. Összekeverjük a többi hozzávalóval. A fokhagymát héjastól tegyük bele. Alacsony hőfokon sötétbarnára sütjük (30-60 perc).

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s