Sajtos-tejfölös csirkecomb egybesütve

Hozzávalók:

  • 5 egész csirkecomb
  • 5 dkg liszt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 15 dkg sajt
  • 0,5 l tejföl
  • 1 nagy vöröshagyma
  • 2 szál rozmaring
  • 1 ek majoranna
  • só, bors
  • olaj
  • vaj
  • Elkészítés:

    Sózd be a combokat, majd kend be őket rozmaringos, borsos, majorannás, fokhagymás olajjal. Vajazz ki egy tűzálló tálat, tedd bele a combokat. Keverd el a lisztet a tejföllel, adj hozzá egy csipet sót, borsot, reszeld bele a sajtot. Oszlasd el a combokon. Karikázz a tetejére hagymát, szórd rá a maradék rozmaringot. 180 fokra melegített sütőben süsd aranybarnára.

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s