Tonhalas tésztasaláta

tonhalas tesztasalata

Hozzávalók:

  • 350 g fusilli vagy hasonló rövid tészta
  • 160 g tonhal olíva olajban
  • 1 paradicsom
  • 1 cukkini
  • 1/2 sárga kaliforniai paprika
  • 1/4 vöröshagyma
  • 1 ek kapribogyó
  • 1/2 marék friss aprított petrezselyem
  • 40 g extra szűz olívaolaj (vagy salátaöntet)
  • só, bors
  • Elkészítés:

    Sós vízben főzzük ki a tésztát. Közben mossuk meg és kockázzuk fel az összes zöldséget. Tegyük őket egy tálba, locsoljuk meg őket olívaolajjal, ízesítsük sóval-borssal, kapribogyóval és petretselyemmel. Csepegtessük le a tésztát, majd keverjük össze a zöldséges szósszal és a lecsepegtetett tonhallal. Intenzívebb ízélményért a szószt órákkal korábban is elkészíthetjük.

    Advertisements

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s