Cseresznye chutney

Hozzávalók:

  • 50 dkg cseresznye
  • 2 nagy fej hagyma
  • Elkészítés:

    A kimagozott cseresznyét egy tapadásmentes lábasban elkezdjük főzni víz nélkül. Amikor a saját leve kezd párologni, hozzáadjuk a finomra vágott hagymát. Kis sóval meghintve együtt sütjük tovább. Fedő alatt addig főzzük, míg lekvár állagú nem lesz.

    A tartósítás során a #2 és #3 esetében két celofán közé tesszük a tartósítószert.

    Reklámok

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s