Ketchup Juli-suli módra

Hozzávalók (4,2 l-hez):

  • 3 kg paradicsom
  • 1 kg húsos zöldpaprika
  • 10 db nyári alma
  • 10 db vöröshagyma
  • 25 db fekete bors
  • 25 db szegfűbors
  • 25 db szegfűszeg
  • 3-4 kis db fahéj
  • 30 dkg (por)cukor
  • 10%-os ecet
  • 3 kk só
  • Elkészítés:

    Puhára főzzük és átpasszírozzuk a paradicsomot és almát a fűszerekkel, majd hozzáadjuk a cukrot, ecetet és a sót. Sűrűre főzzük és üvegekbe töltjük.

    A tartósítás során a #2 és #3 esetében két celofán közé tesszük a tartósítószert.

    Reklámok

    Vélemény, hozzászólás?

    Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

    WordPress.com Logo

    Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Twitter kép

    Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Facebook kép

    Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Google+ kép

    Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

    Kapcsolódás: %s